Μαζί, μειώνουμε τη σπατάλη φαγητού

chef gr

H σπατάλη και η απώλεια φαγητού λόγω αδυναμίας πρόβλεψης των αναγκών αλλά και της φύρας της παραγωγής στην κουζίνα, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να ευαισθητοποιήσει κάθε επαγγελματία της κουζίνας.

Σύμφωνα με τους World Chefs (World Association of Chefs Societies), πρέπει παγκοσμίως να ενισχυθούν πρωτοβουλίες που θα εμπνεύσουν καλύτερη διαχείριση του φαγητού και συνήθειες μαγειρικής στη βιομηχανία του φαγητού με αποτέλεσμα τη λιγότερη σπατάλη.

Συμβάλλοντας σε αυτήν την προσπάθεια, ο Chef:

1) Συνεισφέρει άμεσα σε ένα καλύτερο περιβάλλον, μειώνοντας τη χρήση περιττών πρώτων υλών και κατ’επέκταση περιττών αποβλήτων.

2) Κάνει το πρώτο βήμα και δίνει το έναυσμα για να ακολουθήσουν περισσότερες δράσειςπου θα αξιοποιήσουν αυτήν την εξοικονόμηση και θα συμβάλλουν ακόμη και στην αντιμετώπσητης παγκόσμιας πείνας.

Στη Νικολοπούλου υποστηρίζουμε τη δράση μείωσης του πεταμένου φαγητού και βοηθάμε εσάς, να δημιουργήσετε με τα προϊόντα μας δεκάδες συνταγές ώστε να:

  • χρησιμοποιείτε ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεστε κάθε φορά
  • αποφεύγετε τη σπατάλη πολλών πρώτων υλών
  • εξασφαλίζετε πάντα σταθερότητα στη γεύση και την ποιότητα

 

Δείτε εδώ  & προτάσεις

 

 

Τυροπουγκάκια με τυρί τυπ. Philadelphia

Μία νέα όψη της παραδοσιακής κουζίνας είναι το «Τυροπουγκάκι». Εκλεκτά τυριά και μία ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση που δίνει ο δυόσμος, τυλιγμένα σε λεπτό φύλλο δημιουργούν ένα αξέχαστο ορεκτικό. Μπορεί να καταναλωθεί σε ποικιλίες ή ως ορεκτικό, αποτελεί εξαιρετική λύση για μπουφέ και πάρτι...

arancini new spotlight

Ρυζο-κροκέτα (Arancini)

Τραγανές ρυζοκροκέτες με γέμιση τυριών που λιώνουν σε κάθε δάγκωμα.

 

Διεύθυνση

Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι

Επικοινωνία

T  210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748

E  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow Us

facebook  twitter  mail  ClipartKey_874965.png

© 2020 Take Eleni Nikolopoulou Ltd