Παρουσία της εταιρίας Nikolopoulou σε Διεθνείς Εκθέσεις τροφίμων

Για καλύτερη και αποδοτικότερη συνεργασία με τους παράγοντες της εγχώριας και εξωτερικής αγοράς το Εργαστήριο Τροφίμων ΤΑΚΕ Νικολοπούλου λαμβάνει μέρος στις εκθέσεις τροφίμων στην Ελλάδα και εξωτερικό. Η εταιρία Νικολοπούλου σε συνεργασία με την ρωσική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της στην αγορά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με επιτυχία έλαβε μέρος στις δυο Διεθνής εκθέσεις: την PRODEXPO 2012 τον Φεβρουάριο του 2012 και στην έκθεση HORECA PIR 2012 για τα ξενοδοχεία και τις εταιρίες στο χώρο της εστίασης που πραγματοποιήθηκε στο Crocus Expo της Μόσχας το περασμένο Σεπτέμβρη.

Τυροπουγκάκια με τυρί τυπ. Philadelphia

Μία νέα όψη της παραδοσιακής κουζίνας είναι το «Τυροπουγκάκι». Εκλεκτά τυριά και μία ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση που δίνει ο δυόσμος, τυλιγμένα σε λεπτό φύλλο δημιουργούν ένα αξέχαστο ορεκτικό. Μπορεί να καταναλωθεί σε ποικιλίες ή ως ορεκτικό, αποτελεί εξαιρετική λύση για μπουφέ και πάρτι...

arancini new spotlight

Ρυζο-κροκέτα (Arancini)

Τραγανές ρυζοκροκέτες με γέμιση τυριών που λιώνουν σε κάθε δάγκωμα.

 

Διεύθυνση

Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι

Επικοινωνία

T  210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748

E  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow Us

facebook  twitter  mail  ClipartKey_874965.png

© 2020 Take Eleni Nikolopoulou Ltd