Όροι Διαγωνισμού και Διαδικασία Κλήρωσης

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ-ΔΩΡΑ-ΤΙΤΛΟΣ

Sial photo

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε για την συμμετοχή μας

στην έκθεση SIAL MIDDLE EAST- ABU DHABI 2019.

Η εταιρία Nikolopoulou συμμετείχε παρουσιάζοντας την νέα σειρά προϊόντων Genius. 

Κατέκτησε μία θέση στα 24 μόλις καινοτόμα προϊόντα που επέλεξε και ξεχώρισε η Διοργανώτρια Sial, ένα γεγονός ιδιαίτερης σημασίας.

 

genius main

Τα πρώτα προϊόντα φυτικού, εναλλακτικού κρέατος, που παράγονται στην Ελλάδα

SIAL 920x600

Η εταιρία Nikolopoulou συμμετέχει στην έκθεση SIAL MIDDLE EAST- ABU DHABI 2019.

Βρείτε μας στο  HALL 8, Δευτέρα 09-11/12/19.

Ανακαλύψτε την νέα σειρά προϊόντων Genius! 100% φυτικά προϊόντα. 

chef gr

H σπατάλη και η απώλεια φαγητού λόγω αδυναμίας πρόβλεψης των αναγκών αλλά και της φύρας της παραγωγής στην κουζίνα, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να ευαισθητοποιήσει κάθε επαγγελματία της κουζίνας.

Σύμφωνα με τους World Chefs (World Association of Chefs Societies), πρέπει παγκοσμίως να ενισχυθούν πρωτοβουλίες που θα εμπνεύσουν καλύτερη διαχείριση του φαγητού και συνήθειες μαγειρικής στη βιομηχανία του φαγητού με αποτέλεσμα τη λιγότερη σπατάλη.

Συμβάλλοντας σε αυτήν την προσπάθεια, ο Chef:

1) Συνεισφέρει άμεσα σε ένα καλύτερο περιβάλλον, μειώνοντας τη χρήση περιττών πρώτων υλών και κατ’επέκταση περιττών αποβλήτων.

2) Κάνει το πρώτο βήμα και δίνει το έναυσμα για να ακολουθήσουν περισσότερες δράσειςπου θα αξιοποιήσουν αυτήν την εξοικονόμηση και θα συμβάλλουν ακόμη και στην αντιμετώπσητης παγκόσμιας πείνας.

Στη Νικολοπούλου υποστηρίζουμε τη δράση μείωσης του πεταμένου φαγητού και βοηθάμε εσάς, να δημιουργήσετε με τα προϊόντα μας δεκάδες συνταγές ώστε να:

  • χρησιμοποιείτε ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεστε κάθε φορά
  • αποφεύγετε τη σπατάλη πολλών πρώτων υλών
  • εξασφαλίζετε πάντα σταθερότητα στη γεύση και την ποιότητα

 

Δείτε εδώ  & προτάσεις

 

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό, συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Vegan Life festival στην Τεχνόπολη που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου, όπου θα παρουσιάζουμε τα vegan προϊόντα μας, Veganact. Το όραμα μας είναι να καινοτομούμε γι’ αυτό και επενδύουμε στο «επόμενο» φαγητό. Σας περιμένουμε!

vegan festival

 

Συμμετείχαμε με επιτυχία στη έκθεση τροφίμων & ποτών «FoodExpo 2018»που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο METROPOLITAN EXPO στις 10-12 Μαρτίου 2018. Σας ευχαριστούμε για τη παρουσία σας και την ευκαιρία που είχαμε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

take frozenfoodexpo

 

Συμμετέχουμε στη FoodExpo 2018. Σας περιμένουμε στο HALL 4, Περίπτερο C13 με τρία νέα πρωτότυπα προϊόντα καθώς και νέες συσκευασίες. Θα είμαστε εκεί από τις 10 εώς τις 12 Μαρτίου για να συζητήσουμε κάθε σας ανάγκη και να προτείνουμε τις πιο νόστιμες και καινοτόμες  λύσεις για τα μενού σας.

web-banners2Artboard-3.jpg

 

Αναζητήστε προσεχώς στον κατάλογο των προϊόντων μας τρεις νέες μοναδικές συνταγές του κόσμου, παραδοσιακά κινέζικα Βaozi, ιταλικά Αrancini και Εmpanadas από την Λατινική Αμερική και κάνετε το μενού σας να ξεχωρίζει.

empanadasarancini                                                 baozi

Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της εταιρείας μας στη μεγαλύτερη Vegan έκθεση της Ευρώπης, Veganfach 2017, Κολωνία 3-4/11 2017. Θα βρισκόμαστε στο Hall 3.1, Stand G10/H11 με τις γεύσεις που ήδη γνωρίζετε αλλά και με νέα προϊόντα έκπληξη!

banner 1 1024x541

 

Από τον Ιανουάριο του 2017, η εταιρεία μας απαντά με ποικιλία, γεύση, ποιότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό στις διατροφικές απαιτήσεις της κοινωνίας εισάγοντας στην αγορά μια νέα σειρά vegan προϊόντων, τη “Veganact”, εγγεγραμμένα με την “The Vegan Society”.

logo Final

Για περισσότερες πληροφορίες www.veganact.gr

Συνεχίζοντας των εξαγωγικό προσανατολισμό της εταιρίας μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την συμμετοχή της ΤΑΚΕ στην Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL 2014 στο Παρίσι. Ο στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή προβολή και προώθηση των προϊόντων της ΤΑΚΕ, η στήριξη των συνεργατών μας στις αγορές του εξωτερικού καθώς και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών.

Η «Nikolopoulou» μετά την αγορά της ΕΕ και της Ρωσίας πέτυχε τον επόμενο στόχο της  που ήταν η αγορά των ΗΠΑ. Στις αρχές Ιανουαρίου  η εταιρία μας έκανε την πρώτη εξαγωγή κατεψυγμένων προϊόντων στο χώρο του Food Service, στέλνοντας το πρώτο κοντέινερ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Άλλη μία πετυχημένη και ουσιαστική συμμετοχή κατέγραψε η εταιρία Nikolopoulou στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών PRODEXPO 2014 στην Μόσχα. Η αποστολή μας συναντήθηκε με τους υπάρχοντες πελάτες της εταιρίας , έκανε σημαντικές επαφές τόσο με τον επιχειρηματικό κόσμο από διάφορες περιοχές της Ρωσίας και χωρών CIS για το ενδεχόμενο ανάπτυξης συνεργασιών όσο και με επαγγελματίες, αλλά και καταναλωτές που εντυπωσιάστηκαν με τα προϊόντα μας και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτά.

Το Εργαστήριο Τροφίμων ΤΑΚΕ - Ελένη Νικολοπούλου ΕΠΕ θα λάβει μέρος στην Διεθνή Έκθεση HORECA 2013. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO, κοντά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος από τις από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2013. Ήδη, από τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι θα υπάρχει μεγάλη αύξηση επισκεψημότητας της έκθεσης σε σχέση με προηγούμενες χρονιές τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους επαγγελματίες του χώρου. Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο περίπτερο μας HΑLL 4, STAND 09 κατά τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης έτσι ώστε να ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα, υπηρεσίες και για ότι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά του HORECA.

Για καλύτερη και αποδοτικότερη συνεργασία με τους παράγοντες της εγχώριας και εξωτερικής αγοράς το Εργαστήριο Τροφίμων ΤΑΚΕ Νικολοπούλου λαμβάνει μέρος στις εκθέσεις τροφίμων στην Ελλάδα και εξωτερικό. Η εταιρία Νικολοπούλου σε συνεργασία με την ρωσική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της στην αγορά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με επιτυχία έλαβε μέρος στις δυο Διεθνής εκθέσεις: την PRODEXPO 2012 τον Φεβρουάριο του 2012 και στην έκθεση HORECA PIR 2012 για τα ξενοδοχεία και τις εταιρίες στο χώρο της εστίασης που πραγματοποιήθηκε στο Crocus Expo της Μόσχας το περασμένο Σεπτέμβρη.

Τυροπουγκάκια με τυρί τυπ. Philadelphia

Μία νέα όψη της παραδοσιακής κουζίνας είναι το «Τυροπουγκάκι». Εκλεκτά τυριά και μία ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση που δίνει ο δυόσμος, τυλιγμένα σε λεπτό φύλλο δημιουργούν ένα αξέχαστο ορεκτικό. Μπορεί να καταναλωθεί σε ποικιλίες ή ως ορεκτικό, αποτελεί εξαιρετική λύση για μπουφέ και πάρτι...

arancini new spotlight

Ρυζο-κροκέτα (Arancini)

Τραγανές ρυζοκροκέτες με γέμιση τυριών που λιώνουν σε κάθε δάγκωμα.

 

Διεύθυνση

Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι

Επικοινωνία

T  210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748

E  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow Us

facebook  twitter  mail  ClipartKey_874965.png

© 2020 Take Eleni Nikolopoulou Ltd