Φαλάφελ

Το Φαλάφελ, μια συνταγή της ευρύτερης  περιοχής της Μεσογείου με καταγωγή από  τον Λίβανο, σίγουρα δεν θα σας αφήσει  αδιάφορους καθώς συνδυάζει τα καλύτερα  υλικά και τα μικρά μυστικά του τρόπου  παρασκευής της παραδοσιακής αυτής  συνταγής! Σερβίρεται σε ποικιλίες, ορεκτικά  και μπουφέ. Κάντε κλικ στην εικόνα για τις προδιαγραφές των προϊόντων.

Φαλάφελ  

falafel mini

1.Φαλάφελ  
Βάρος τεμαχίου: α. 25g

                             β. 35g 

Οδηγίες παρασκευής: Τηγανίζονται, απ’ευθείας από την κατάψυξη, σε προθερμασμένο λάδι στους 180 °C για 4 - 5 λεπτά

2. Φαλάφελ  ψημένο
Βάρος τεμαχίου: α. 35g

                             β. 120g 

Οδηγίες παρασκευής: Ζεσταίνονται σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C ή ψήνονται σε πλάκα ψησίματος ή τηγανίζονται σε προθερμασμένο λάδι στους 180 °C για 2 λεπτά, απ’ευθείας από την κατάψυξη.

Διάρκεια ζωής 14 μήνες  |  Κατεψυγμένα (-18 C°)

horeca  kubi lianikis

 

Τυροπουγκάκια

Μία νέα όψη της παραδοσιακής κουζίνας είναι το «Τυροπουγκάκι». Εκλεκτά τυριά και μία ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση που δίνει ο δυόσμος, τυλιγμένα σε λεπτό φύλλο δημιουργούν ένα αξέχαστο ορεκτικό. Μπορεί να καταναλωθεί σε ποικιλίες ή ως ορεκτικό, αποτελεί εξαιρετική λύση για μπουφέ και πάρτι...

arancini new spotlight

Arancini

Όσοι έχουν δοκιμάσει Arancini Σικελίας, γνωρίζουν ήδη πως πρόκειται για μια γευστικά και διαθρεπτικά ολοκληρωμένη συνταγή. Αυτή η παναρισμένη ρυζοκροκέτα με γέμιση από κοκκινιστό κιμά σόγιας και μανιτάρι θα γίνει το επίκεντρο κάθε μπουφέ.

 

Διεύθυνση

Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι

Επικοινωνία

T  210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748

E  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow Us

facebook  twitter  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2019 Take Eleni Nikolopoulou Ltd