Γέμιση Γαλοπούλας

Δοκιμάστε την νέα μας γιορτινή συνταγή!

Οδηγίες για τη Γέμιση

  • Ως γέμιση: Ξεπαγώνετε, γεμίζετε το εσωτερικό της γαλοπούλας και ψήνετε στο φούρνο. Εναλλακτικά χρησιμοποιείτε τη γέμιση Nikolopoulou σε κοτόπουλο ή άλλο πτηνό.
  • Ως γαρνιτούρα: Ξεπαγώνετε, ζεσταίνετε σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, προσθέτοντας λίγο νερό ή χυμό πορτοκαλιού και σερβίρετε ως γαρνιτούρα με πατάτες σε κυρίως πιάτο.
  • Ως υλικό για τις συνταγές σας: Χρησιμοποιήστε τη γέμιση Nikolopoulou σε πρωτότυπες συνταγές για μελιτζάνες παπουτσάκια, γεμιστά και οποιαδήποτε άλλη ιδέα θα κάνει το τραπέζι σας να ξεχωρίσει.

turkey package

Συστατικά: 

ΝΩΠΟΣ  ΚΙΜΑΣ  ΒΟΔΙΝΟΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ  Ε.Ε , ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ  ΠΟΥΛΙΩΝ,  ΦΡΕΣΚΟ  ΚΡΕΜΥΔΙ, TOΜΑΤΕΣ  ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ , ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ, ΡΥΖΙ,  ΚΟΚΚΙΝΟ  ΚΡΑΣΙ, ΝΕΡΟ, ΗΛΙΕΛΑΙΟ,  ΚΑΣΤΑΝΑ ,ΣΤΑΦΙΔΑ  ΞΑΝΘΗ, ΣΤΑΦΙΔΑ  ΜΑΥΡΗ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΑΝΕΛΑ, ΓΑΡΥΦΑΛΟ

Βάρος τεμαχίου: 700g 

Βρείτε την στα Super Market!

 

Τυροπουγκάκια

Μία νέα όψη της παραδοσιακής κουζίνας είναι το «Τυροπουγκάκι». Εκλεκτά τυριά και μία ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση που δίνει ο δυόσμος, τυλιγμένα σε λεπτό φύλλο δημιουργούν ένα αξέχαστο ορεκτικό. Μπορεί να καταναλωθεί σε ποικιλίες ή ως ορεκτικό, αποτελεί εξαιρετική λύση για μπουφέ και πάρτι...

arancini new spotlight

Arancini

Όσοι έχουν δοκιμάσει Arancini Σικελίας, γνωρίζουν ήδη πως πρόκειται για μια γευστικά και διαθρεπτικά ολοκληρωμένη συνταγή. Αυτή η παναρισμένη ρυζοκροκέτα με γέμιση από κοκκινιστό κιμά σόγιας και μανιτάρι θα γίνει το επίκεντρο κάθε μπουφέ.

 

Διεύθυνση

Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι

Επικοινωνία

T  210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow Us

facebook  twitter  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2018 Take Eleni Nikolopoulou Ltd