Samosas

Η γεύση των samosas ως κύριο χαρακτηριστικό έχει το άρωμα του κάρυ, του βασικού συστατικού στην κουζίνα της Ασίας και της Ινδιάς. Η ποικιλία των φρέσκων λαχανικών, το ιδιαίτερο φύλλο και ο συνδυασμός μπαχαρικών θα σας ταξιδέψουν στους μαγευτικούς προορισμούς της Ασίας. Σερβίρεται ως ορεκτικό, σε ποικιλίες και cocktail. Κάντε κλικ στην εικόνα για τις προδιαγραφές των προϊόντων.



samosas

Βάρος τεμαχίου: 22g

Οδηγίες παρασκευής: Ψήνονται παγωμένα σε προθερμασμένο φούρνο γία 8 λεπτά περίπου ή τηγανίζονται παγωμένα σε προθερμασμένο λάδι στους 180 C° για 4 λεπτά περίπου

Διάρκεια ζωής 14 μήνες  |  Κατεψυγμένα (-18 C°)

 

horeca  

Οδηγίες παρασκευής: Ζεσταίνονται παγωμένα σε προθερμασμένο φούρνο γία 8 λεπτά περίπου.

Διάρκεια ζωής 14 μήνες  |  Κατεψυγμένα (-18 C°)

Τυροπουγκάκια

Μία νέα όψη της παραδοσιακής κουζίνας είναι το «Τυροπουγκάκι». Εκλεκτά τυριά και μία ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση που δίνει ο δυόσμος, τυλιγμένα σε λεπτό φύλλο δημιουργούν ένα αξέχαστο ορεκτικό. Μπορεί να καταναλωθεί σε ποικιλίες ή ως ορεκτικό, αποτελεί εξαιρετική λύση για μπουφέ και πάρτι...

arancini new spotlight

Arancini

Όσοι έχουν δοκιμάσει Arancini Σικελίας, γνωρίζουν ήδη πως πρόκειται για μια γευστικά και διαθρεπτικά ολοκληρωμένη συνταγή. Αυτή η παναρισμένη ρυζοκροκέτα με γέμιση από κοκκινιστό κιμά σόγιας και μανιτάρι θα γίνει το επίκεντρο κάθε μπουφέ.

 

Διεύθυνση

Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι

Επικοινωνία

T  210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow Us

facebook  twitter  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2018 Take Eleni Nikolopoulou Ltd